Äntligen bokat klipptid på min vanliga frisörsalong

Har äntligen bokat klipptid efter att ha pratat om att göra det i efter en månads tid. Det är så dyrt att göra det att jag har skjutit upp det en hel evighet för känner mig inte så pepp på att slänga ut över tusen kronor på en klippning men vill samtidigt inte ha slitet hår och kluvna toppar. Det finns säkert andra frisörsalonger än just Golden Hair Of Sweden som har billigare priser, men jag har gått på Golden Hair Of Sweden så länge att det nu känns konstigt att gå till någon annan. Och de är väldigt bra, så antar att det är därför de kan ta så mycket betalt som de faktiskt gör. För att det finns de som mig som är noggranna med sitt hår när de väl går till frisörsalongen och som därför inte har så jättemycket emot att betala de extra hundralapparna.

Har en kompis som klipper sig för trehundra kronor och jag förstår inte hur hon kan komma undan så billigt. Antar att det kanske har att göra med att hon bara toppar sitt hår lätt också och har det jämnlångt. Jag som har det uppklippt, mellanlångt och med kort lugg har lite viktigare med hur det blir klippt för att det ska se snyggt ut.

Golden Hair Of Sweden var första frisörsalongen som jag färgade håret på också. Innan hade jag bara färgat håret hemma och det blev snyggt det också, men inte alls lika snyggt som det blev när jag gjorde det på salong, det måste jag verkligen erkänna. För då blev det väldigt mycket mer nyanser i håret vilket var väldigt snyggt och som dessutom gjorde att det såg betydligt mer naturligt ut.

Du gillar kanske också...