Låt proffs byta dina fönster

Godmorgon! Har ni sovit gott?

Jag har inte alls sovit gott inatt, utan jag har väldigt tråkiga nyheter och jag har bara mig själv att skylla på detta, då jag är så klantig och trög som tror att jag skulle kunna byta ut mina fönster igår kväll. Och självklart blev det inte bra, utan det som hände var att när jag låg och sov inatt så blåste det ute och då åkte mina fönster rätt ner i backen och jag vaknade av en väldigt hög smäll. Först fattade jag inte vad det var och jag flög upp ur sängen, men efter ett tag så märkte jag att det drog från fönstret och då såg jag att fönstret inte var där, utan det låg på mitt golv helt sönderkrossat. Så nu har jag precis pratat med Nynäshamn Fönsterservice AB i telefon och de ska komma förbi senare under dagen med ett nytt fönster och fixa mitt problem. Jag anlitade dem på grund av att mina vänner har anlitat dem innan och de säger att de kan allting som rör fönster i Nynäshamn.