Plåtslagare fixade taket

Hej! Nu är julledigheterna över för den här gången. Många sköna lediga dagar blev det. Och mycket tid till eftertanke. Jag tänkte på en sak häromdagen när det var ihållande regn. Nämligen hur nöjd jag har blivit med mitt nya plåttak till garaget. Jag glad över de olika projekt som pågår med mitt hus och extra kul är det att få dela med mig om detta till er läsare. Nu var det så, att när det var dags lägga ett nytt plåttak på garaget behövde jag anlita plåtslagare. Jag kom i kontakt med ett företag som heter Ri Bleck & Plåt här i Lund, och som gjorde ett mycket bra jobb. Det här blev jag så imponerad av, att det vore synd att inte låta er få veta mer om denna firma. Det här är ett företag som kan hjälpa även dig som behöver hjälp av en plåtslagare i Lund eller i dess omnejd och jag tror att du kommer att bli lika nöjd som jag om du väljer att anlita just det här företaget.  

 

På Ri Bleck & Plåt AB erbjuds det mesta inom plåtslageri. De hjälper till att hitta bra lösningar genomsyrat av kvalitet och effektivitet. Jag blev riktigt imponerad över att de kunde hålla så låga priser. Det de bland annat kan hjälpa till med är häng- och stuprännor, takplåt, vindskivor, byggnadsplåt och fönster. Eftersom deras fokus ligger på kvalitet och lång hållbarhet var Ri Bleck & Plåt det självklara valet för mig. De kan hjälpa både privatpersoner och företag. Det blev väldigt “plånboksvänligt” som sagt, men jobbet kunde inte ha blivit bättre utfört och nu har jag fått ett tak som kommer att hålla i många år framöver. Känner du att det här är ett företag som skulle kunna hjälpa även dig så gör som jag, anlita dem!