Andreas Karlssons Fog & Bygg

God middag och välkomna till mig och min blogg. Det är väldigt varmt idag och det ska visst hålla i sig över helgen hörde jag. I dag ska jag prata om något jag vet kan vara bra för er att känna till. Det händer att man behöver få hjälp med fog och jag vet själv hur svårt jag tyckte det var att hitta ett företag inom det här. Därför tänkte jag dela med mig utifrån mina erfarenheter av ett företag som hjälper till med fog i Limhamn med omnejd, till exempel i Lund. Jag letade ett bra tag efter något företag med specialkompetens inom fog och till sist blev jag rekommenderad Andreas Karlssons Fog & Bygg av en kollega på Försäkringskassan.  

Jag har köpte ett gammalt hus som håller på att renoveras och därför var det läge att även se till att huset fogades. Jag är ingen expert på fog och än mer komplicerat blev det när jag läste om alla möjliga slags fog som finns på marknaden. Fog är inget man ska ge sig på själv för det är stört omöjligt att välja rätt fog om man inte är utbildad inom området. Eftersom det är så svårt för en vanlig person att veta vilken fog som ska väljas finns företaget Andreas Karlssons Fog & Bygg. Det är det här företagets själva idé, att kunna hjälpa sina kunder som behöver hjälp inom fog i Limhamn med omnejd. Nu har jag fått fog som är anpassat till det klimat som råder här i Skåne men också utifrån hur mitt hus är konstruerat. Jag hade aldrig klarat av att foga själv så nu hoppas jag att ni som behöver den här hjälpen inte ska behöva leta er fördärvade efter något företag nu när ni vet att Andreas Karlssons Fog & Bygg finns.