Lekstugor, julklappar och byggföretag

Tänker att julklappen till barnen i år ska bli en lekstuga. Det enda tråkiga med det, för deras del är att det är något de inte kommer att få förrän i vår, men de får hålla sig. Då har de något att se fram emot. Så får de lite mindre saker nu och mer sen. Det kan vara bra för dem att få lära sig att hålla sig lite också, att man inte kan få allting på en och samma gång direkt utan att man ibland behöver vänta lite och ha tålamod. Och tålamod behöver de verkligen jobba på.

Tänker att jag ska göra det ordentligt och lite roligare, så inte bara köpa en vanlig lekstuga från affären att ställa ut utan att anlita ett byggföretag som kan bygga hela alltet helt och hållet från grunden. Så jag ska börja skissa lite på det och ska sen prata med de på Deilado Bygg ABs byggföretag utanför Höganäs och se vad de har att säga. Om de tror att det kommer att funka eller om jag måste göra om någonting och exakt vilket av det som kommer att fungera och inte.

Det bästa med att få hjälp av snickarna är att jag kan känna mig trygg med lekstugans säkerhet. Att en inte kommer att välta och att den inte har några farliga delar som sticker ut eller något annat som barnen kan skada sig på. Och hade jag gjort det själv hade jag säkert lyckats sätta en spik någonstans så att det hade blivit farligt. Men nu så blir de på Deilado Bygg AB ansvariga för alltihop.

Vet inte om jag ska ringa till byggföretaget och boka dem först eller om jag ska ge presenten först och ringa sen i vår till dem, för det kanske är för tidigt att ringa redan nu. Vad tror ni?