Trädgårdsanläggning och stensättning

Är nästan färdig med trädgården nu, det enda jag har kvar att göra är stensättningen. Att lägga en stenbelagd gång genom hela trädgården med marksten. Och visst det är något jag skulle kunna göra själv men känner att det nog kommer att bli betydligt bättre om jag tar hjälp med det. Sen okej att det kanske är lathet egentligen och att jag försöker att skylla på att jag inte kan för att ha en ursäkt, okej nu har kommit på mig, men jag tänker ändå ta hjälp med det. Orkar inte med att göra det på egen hand, inte ens chans att det kommer att bli tillräckligt bra då, inte alls så bra som jag vill ha det i alla fall, vilket är perfekt.

RB Sten & Design är den firma som kommer att få äran att utföra stensättningen hemma hos mig. Var inne och kollade på deras hemsida först och tyckte att det kändes väldigt bra och sen såg jag till att gå till deras kontor här i Karlskrona också och prata med dem för att se vad de hade för idéer samt för att be om en offert. För det är så olika vad det kan kosta och det är ju väldigt avgörande om stensättningen kommer att kosta tusen eller tiotusen kronor, så kände att jag ville veta. Priset var rimligt, så det enda som återstår nu är att jag ska se till att anlita dem också och få hem dem för att hjälpa mig.

Glömde dock att fråga hur lång tid det tar med stensättning så har ingen som helst aning om det kommer att gå på en vecka eller en månad. Antar att det bara är att vänta och se eller så kan jag ju göra så att jag frågar de från RB Sten & Design när de kommer över hit för att börja bygga.